30 Eylül 2006

Full Frontal

Çok kıvamında bir tempoda ve bir filmde olabilecek en güzel gerçeklikle ve katmanlar oluşturularak verilmiş bir gerçeklikle inşa edilmiş bir film. derinliği olan bir film !

insanların hayatına bakarak yaşama ve kendi hayatımıza yabancılaşıp onu dışarıdan gözlemleyebiliyoruz. tempo o kadar enfes ayarlanmış ki düşünmeye fırsat verirken filmi kaçırmıyorsunuz yada düşünecek şeyler bittiğinde hala film yavaş diye sıkıntı yaşamadan tam yerinde bir ivme kazanabiliyor.

bu arada mastürbasyon yaparken nefes almama olayının orgazm keyfini 112 katına çıkardığı gibi bir gerçek vardır. çok pratik bir mevzu cidden 30 sn de 112 orgazma bedel bir keyif tek sorun eşik aşıldıkça o çarpılan sayı küçülüo onu artırmak için limitler zorlanıo ve en sonunda ....

bazen bazı keyifler yitirilcektir sadece olayları tekrarlayıp ilk alınan keyfi anımsamaya çalışmakla yetinmek gerekir aslında hayatın tamamı bundan ibaret de denebilir. onun için hep yeni birşeyler deneyimleme peşinde olan insanlar yaşam enercisine sahip olabiliyorlar..

Hiç yorum yok: