12 Aralık 2006

Tematik Aksam Yemeği Eventleri

Henuz gerçek bir rutine donusturemesem de aksam yemekleri konusunda da böyle bir isteim var. ama böyle dısarı çıkıp da gidip bir yerde ya arkadaslarla muhabbet ederek yada tek basına yalnızlığın soğukluğunda yemek yemek çekici gelmiyor. e arkadas muhabbeti de bir gun iki gun iyi de her gun çekilmez. bi de insan her zaman konusmak istemiyor. şu gazino calgılı türkülü yemekli mekan kavramını biraz daha modifiye etseler de caıımıza ve bize uygun hale getirip versiyonlarını arttırsalar iyi olacak.

benim düsüncem imkanım olsa yapacaım sey eski siyah beyaz filmleri dev perdeden islerken yemek yiyebileceğiniz bir mekan açmak. bunun dısında gecede üç 4 stand upçının çıktığı mekanlar yapılabilir. rockhouse denenmisti ama bence çok erken bi zamanda denenmisti su hard rock cafe olayı denenebilir. rock müzik yapancı müzik yemek yerken sahne performansı şovu ii olan grublar ii olur yani.

böölece üç beş gün romantik üç beş gün tematik üç beş gün arkadaslarla üç beş gun is icabı üç beş gün evde tek basına derken bir ayı doldurabiliriz. haydi girisimciler bekliyorum.. bu sektor cidden bos niyetli bir sekilde el atan yürür gider benden söylemesi..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

katılıyorum. mesela masada dansöz oynatmak yerine masaya stand-upçı çağırırız. Veya bi alternatif de poker masasında yemek yemek olabilir.