3 Nisan 2008

Bilim 3

Yani bugün ve sonn 100 yılda bu uçakların uçuyor olması ve yarın da uçacak olmaları bunlaın öbür günde uçacak olmalarını gerektirmez belirtmez ve garantilemez. ben bugün bütün uçaklar uçamasa şaşırmazdım..

Tıp da böyle.. ilaçlar ameliyatlar şunlar bunlar, bütün bu tadavilerin gerçekleşiyor olması hep gerçekleşeceğini göstermiyor. zira o hesaplamalar ve hesaplanamayan varlığını bile bilmediğimiz faktörlerin formillerde olmayışından kaynaklanan veri eksiklii ortamlarında bu gelişmelerin olması yapılması mümkün değil oluyorsa takdiri ilahi..
zaten olmuyor da teşhis yapılıyor bilme göre bir basit yada kompleks de olsa bilinen programlanan bir operasyon aynen planlandığı gibi yapılıyor ve basarılı olunamıyor. sonra acıklamalar buna göre bulunuyor bunyesı zayıftı bılmemnesı kaldırmadı elım kaydı falan fılan.. ıste bılım bence budur ıletısım dılı.. ney neden oluyor ve neden olmuyoru anlatmaya calısan bır sıgn langıage yoksa bana komık gelıyor ondan medet umanlar yada ıste bılımın sayesınde herseyın yapılabılecegını dusunenler. o sadece gelıstırılebıldığı kadarıyla bu dunyanın harıkalarını anlatmaya calısıyor bıse.. dunya gunesın etrafında donuyor gezegenler donuyor falan fılan ama takdırı ılahı donmeyebılır de sımdıye kadar bırseyın hıc sasmadan aynı ıstatıstıı vererek gerceklesmesı baslıbasına muazzamlık olmasının dısında yarın oyle olmaya devam etmesı ıcın hıc bır sebep yok.. garıp dusundukce urperıyorumm..

Hiç yorum yok: