29 Mart 2011

Çıplaklık

Bilmiyorum neden ama çıplaklık midemi bulandırmaya başladı.
Özellikle de kadın çıplaklığı. Sanırım bu kadar rahat ve her yerde alabildiğine karşıma çıkmasından dolayı olsa gerek.
Çıplaklık ve cinsellik birbirlerine çok yakın iki kavram. Vagon kavramlar hatta.
Cinselliği derinlemesine incelediğimde kendi içimde cinsellik heyecan duymakla eş..
İşte bu noktada çıplaklığın günün her anında her yerde ve herkeste gözlemlenebilir olması bütün heyecanı yok ediyor.
O gizli kapalı olanı keşfetmenin hazzını, seks yapmanın hazzıyla ulayarak doruklardan kendini aşağı atmak bilmem sanırım ki bu dünyada daha keyifli birşey yok..

Ama mini etekli neredeyse çırılçıplak kadınlar, belden üstü belden altı çıplak erkekler ve tabi ki bir de herkesin kusursuz olmayan vucut yapıları işin içine girince insanın içinde belirmesi muhtemel bir keşfe çıkma isteği de yok olup gidiyor.

Bana çıplaklık aşağılık birşey gibi gelmeye başladı. Bir yokluk göstergesi ki bu akıl da olabilir. ne kadar çıplaksan o kadar kendine saygısız ve kendini yok sayıyorsun gibi geliyor.

Eskiden şeffaf olmak tamamen çıplak olmak hem fiziki hem de duygusal olarak diye düşünürdüm ve bunu herkese karşı böyle olmak gerek diye abartırdım. Şimdi tamamen zıt düşüncelerdeyim. kendine ve sevdiği yada etrafında birilerine saygısı olan mümkün olduğunca kapanır ve sadece olması gerekenlerle çıplaklığını paylaşır.

Gazetelerin web sitelerinde ister istemez gozumuze sokulan o çıplak kadın fotoları düşündürdü bana bunları. Yok frikik verdi yok bıkınıyle yakalandı haberleri.. hepsi çok iğrenc. bunlara haber diyoruz. ağzı salyalı elleri makınelı adamlar neyın pesınde kosuyorlar. insanlar cırılcıplak sahıllerde bırbırlerıyle oturup muhabbetler edıyorlar. sokaklarda askılı belı acık mını etek elbıselerle dolasıp bırbırlerıyle konusuyorlar. bu normal değil bu sacma bırsey. neysekı toplum erkeklerın sadece mını sort ve gerısı cıplak sehırlerde dolasmasını ıstemıyor..

bır de bu var
erkek cıplak olsa bu garıp karsılanır ama kadın tanga gıyıp neredeyse dısarı cıkacak hale getırıldı. yazık ya bu kadınlarla oynanan oyunlar nedır boyle..

o kadar da kolay manıpule edılıverıyorlarkı
erkek egemen bır dunyada
basıt zevk oyuncakları ve
calıstırılıp calıstırılıp ellerınden tum paraları hunharca 3 5 makyaj ve gıyım malzemesı ıle calındıgının farkına varamıyorlar
ve bu bır de erkeklerın dunyasını ele gecırın artık sız egemen olun esıtlık cıglıklarıyla yutturulmuyor mu
guluyorum.
kendılerını esıtlık adına erkek ıslerı yapmaya zorluyorlar..
ondan sonra erkek gıbı kadınlar turuyor
kadınların daha ıyı yapacakları ıslerı yapan erkekler de kadın gıbı erkek oluyor
bır sure sonra tum kadınlar erkek gıbı tum erkekler de kadın gıbı olursa sasırmayacagım

Hiç yorum yok: