30 Mart 2011

Ver yansın

Bu boktan dünyada sikik ilişkiler ve alabildiğince sığ ama kendini boncuklu bok zanneden moron arkadaşlarla yaşamaya mahkum olmak ne demek sen bilir misin Jack?
Bilmezsin ama merak etme anlatmayacağım zaten tecrübe et ve öğren. Dersin bugün başladı..

Götünü sikmek için fırsat kollayan, yüzüne gülümseyerek bakarken başkalarının sırtından çıkardıkları kanlı bıçakları sana da saplayıp sağa sola oynatarak deşmek için derince fırsat kollayan keneleri kendin tanı istiyorum.
İlk geldiğin ve karşımda saygıyla karışık bir hayranlıkla durduğun gözlerini benden alamadığın sidik kokulu, insanın yanına yaklaştırmayı istemeyeceği halini anımsıyor musun? Bokumun üzerinde vızıldanan yeşil renkli sikik Jack! Gözlerime bak ve dik dur köpek. Ağlak suratın en fazla olsa olsa bir sopayla darmadağın edip kırıp parçalama isteği uyandırıyor.

Bugün artık bana içinden iğrenerek bakarken dudakları ardına kadar açılmış bozulmuş et moru amcıklara gülümsüyorsun. Suratının ortasına fortlasınlar ve kalkıp uzaklaşsınlar sen de ne oldu şaşkınlığında çükün içeri kaçarken geri benim huzuruma nasıl geleceğinin planlarını yaparsın yapabilirsen.

Ama kurtarayım seni bu dertten kıçına dünyada bulabileceğin bütün kalın ve uzun objeleri soksan da bu yer bu halılar o dizleri hissetmek istemiyor. Ve bu öyle bir huzur ki gelmemekle kurtulamazsın kaçsan uzaklaşamazsın. Bir dar amcığa bir huzursuz korkak göt deliğine hayat tercih edilince olacaklar bunlar işte..

Hiç yorum yok: